Ház 58

 


Kétszintes , a földszinten van a fürdőszoba, teljesen felszerelt amerikai konyha (hűtő,fagyasztó,mikró,gáztűzhely,étkészlet,kávéfőző), és az előtér ahol egy rekamié található. Ezt főleg horgászok szokták használni.
Az emeleten három szoba van, a nagy szoba  a tóra néz ,nagy déli fekvésű erkéllyel. Itt egy franciaágy illetve egy egyszemélyes ágy található. A másik szobában van egy kétszemélyes ágy, a kis szobában pedig egy egyszemélyes ágy található.
Így jön ki a max. 8 fő. Tv a nappaliban illetve a tóra néző szobában van.

Háziállattal érkezőknek ajánljuk. Mindkét oldalról teljesen zárt.
Ezért kérem választáskor ezt is vegyék figyelembe.
Az udvar szélvédett területen van. Déli fekvésű ezért kimondottan napozni, pihenni vágyó vendégeknek ajánljuk. Kikapcsolódásukhoz 2 db napozóágyat , kerti padot, grillezési lehetőséget (grill, fa, bogrács, tárcsa) biztosítunk.

Horgászoknak:
A vízmélység itt 5-10m között változik. A bójáknál 5m. Két stég van, a vízszinthez közeli a szákolást segíti elő. A házhoz tartozik csónak is.Etetőanyagot a biztosabb fogás érdekében ajánlatos hozni, ezt csónakkal  és etetőhajóval  egyaránt be lehet vinni.

A stégen bottartó , világítás és mostantól reflektor is el van helyezve. Így szeretnénk az éjszakai horgászatot kényelmesebbé, biztonságosabbá tenni.

1, 2 illetve 3 napos foglalás esetén az alábbi árakon felül felár fizetendő.
1 napos foglalás esetén +12.000 Ft/nap
2 napos foglalás esetén +6.000 Ft/nap
3 napos foglalás esetén +2.000 Ft/nap

A ház ára / (2022)
1-4 főre 18.000Ft
5 főre 21.000Ft
6 főre 24.000Ft
7 főre 27.000Ft
8 főre 30.000Ft

Gyékényes-Vízpart
Gyékényes szállásajánló

SZÉP kártya

Partnereink

Horgász Online Áruház

Aquanauta Búvárcentrum