Ház 59


Kétszintes , a földszinten van a fürdőszoba, teljesen felszerelt amerikai konyha (hűtő,fagyasztó,mikró,gáztűzhely,étkészlet,kávéfőző), és az előtér ahol egy rekamié található. Ezt főleg horgászok szokták használni.
Az emeleten három szoba van, a nagy szoba  a tóra néz ,nagy déli fekvésű erkéllyel. Itt egy franciaágy illetve egy egyszemélyes ágy található. A másik szobában van egy kétszemélyes ágy, a kis szobában pedig egy egyszemélyes ágy található.
Így jön ki a max. 8 fő. Tv a nappaliban illetve a tóra néző szobában van.

Háziállattal érkezőknek ajánljuk. Mindkét oldalról teljesen zárt.
Ezért kérem választáskor ezt is vegyék figyelembe.
Az udvar szélvédett területen van. Déli fekvésű ezért kimondottan napozni, pihenni vágyó vendégeknek ajánljuk. Kikapcsolódásukhoz 2 db napozóágyat , kerti padot, grillezési lehetőséget (grill, fa, bogrács, tárcsa) biztosítunk.

Horgászoknak:
A vízmélység itt 5-10m között változik. A bójáknál 5m. Két stég van, a vízszinthez közeli a szákolást segíti elő. A házhoz tartozik csónak is.Etetőanyagot a biztosabb fogás érdekében ajánlatos hozni, ezt csónakkal  és etetőhajóval  egyaránt be lehet vinni.

A stégen bottartó , világítás és mostantól reflektor is el van helyezve. Így szeretnénk az éjszakai horgászatot kényelmesebbé, biztonságosabbá tenni.

 

A ház ára (2024-ben)
1-4 főre 23.000 Ft
5 főre 27.000 Ft
6 főre 31.000 Ft
7 főre 34.000 Ft
8 főre 37.000 Ft

Gyékényes-Vízpart
Gyékényes szállásajánló

SZÉP kártya

Partnereink

Horgász Online Áruház

Aquanauta Búvárcentrum